top of page

Boka

Hos oss kan du både gå längre danskurser eller droppa in på enskilda pass. På så sätt kan du dansa när det passar just dig.

Du kan dansa med oss på Studion eller Online hemifrån! Det enda du behöver göra är att boka en plats genom att klicka här under.

Studio

Klicka på den klass du vill gå med under rubriken "Studio" och välj sedan datum och tid. Efter det är du redo! Du betalar i dörren när du kommer till studion.  Stockholm Danceconnection har entrén bakom den gula byggnaden på Sveavägen 128. Gå runt till byggnaden längs med parkeringen tills du ser skylten.  

 

HUR MAN BETALAR: 
Vi tar för tillfället endast emot kontanter och Swish.  

Drop-in/klass - 150 kr

Hålkort 10 ggr - 1300 kr

Seniorer - 100 kr

Du kan betala hålkort i studion kontant eller med Swish till 0704245172. Glöm inte att skriva ditt namn!


ANNULLERING:

Du kan avboka din plats senast en timme innan kursstart. Ring oss gärna om du har några problem.

 

 

Uppkopplad

Klicka på den klass du vill gå med under rubriken "Onlineklasser" och välj datum och tid. Vi skickar ut en Zoom-länk till e-postmeddelandet du registrerar dig med, cirka 30 min innan lektionen startar. För bästa upplevelse, se till att stänga all annan elektronik som är ansluten till ditt wifi och ansluta externa högtalare för bättre ljud.  

 

HUR  ATT BETALA:

(Om klassen är märkt "Gratis" kan du hoppa över detta)
 

Alla våra klasser kostar 60 sek om inte annat anges.

 

Använda sig av  http://paypal.me/jallabina/60sek  för att bekräfta din bokning eller betala 60 sek med Swish till 0704245172. Vi behöver se din betalning senast en timme innan lektionen startar för att kunna skicka länken till dig. Om vi inte kan se din betalning kommer du automatiskt att avbokas från klassen.

AVBOKNING :

Som vanligt kan du avboka senast en timme innan kursstart. Ingen återbetalning möjlig! Om du betalar för sent för en klass eller om den blir inställd kan du flytta din betalning till en annan klass.  

 

Våra kurser och kurser

Jallabina

JALLABINA® är ett träningspass inspirerat av den härliga Mellanösternkulturen.  Magdans, men också allt från traditionell Dabke till Hiphop blandas i denna fusionsklass som kommer att lämna dig med ett stort leende på läpparna.

Zumba

ZUMBA® blandar latinsk musik med världsrytmer.  Enkla steg i kombination med bra musik får dig att glömma att du tränar. Gör dig redo att släppa loss och ha kul!

 

Grundläggande Reggaeton

Vill du bli tyngre i din dans? Då är det här klassen för dig! Vi går igenom grundläggande danssteg till het Reggaeton-musik från Puerto Rico. En rolig och intensiv klass med massor av energi.

Magdans

Vill du röra dina höfter som Shakira? Då är det här klassen för dig. Vi kommer att gå igenom grunderna i den egyptiska stilen Belly Dance, med all dess isoleringsteknik och hip and shimmy  rörelser och öva på några enkla koreografier. 

 

gyllene   Damer

60+

Om du letar efter en lätt och rolig klass med lägre tempo är den här klassen för dig! Här tränar du i din egen hastighet. Vi blandar musik från hela världen och slänger in ett par låtar från "den gamla goda tiden". Också en bra klass om man precis har återhämtat sig från en skada mm.

 

Vi är en fantastisk grupp damer som har dansat tillsammans i flera år. Är du ny blir du snabbt en del av gänget! 

Magdans

Avancerad

Detta är Lenas populära "Advanced Belly Dance Course" för personer som har tidigare erfarenhet och vill ta sin dans till nästa nivå. Vi övar på en koreografi som du kan dansa både på restauranger eller på scen. Stilen varierar så se till att kolla bokningssidan eller fråga oss om information. 

bottom of page