Våra Träningspass

Se priser och anmäl dig till ett drop-in pass HÄR

Zumba® är ett dansfitness-program som mixar all världens dans. Med smittsamma danssteg och glödhet internationell musik glömmer du bort att du tränar. Gör dig redo för en fitnessfest som är riktigt beroendeframkallande!

Se VIDEO.

 


 

Zumba®

JALLABINA®

Kom och prova det alla pratar om! JALLABINA® är lätt dansträning till ljuvliga toner från Mellanöstern. Magdans, men även allt ifrån traditionell Dabke till Hip-hop blandas i denna högintensiva klass som definitivt kommer att få dig att studsa hem, svettig med ett leende på läpparna! Denna klass passar alla oavsett danserfarenhet.

 

Läs mer: www.jallabina.com

Golden Ladies 60+

 

För dig som älskar dans och letar efter ett roligt pass med omväxlat tempo.

Här tränar du helt i din egen takt! Vi blandar musik från hela världen samt kör även in en och annan gammal goding från "the good old days"! Passar även dig som precis hittat tillbaka till träning efter uppehåll etc.

 

Vi är ett gäng som har dansat tillsammans under flera år. Är du ny så blir du snabbt en i gänget!


 

Hjärt Yoga/ Heart chakra meditation      

Hjärt chakra meditation är en övning baserat på Sufi tradition som går tillbaka flera hundra år. Det är en särskilt enkel andning- och rörelsemeditation, vilket kan hjälpa till att lindra inre spänning och gör så att energin i hjärtat får flöda fritt igen.

Hjärtchakrat är det centrala känslocentret i kroppen och viktig del av alla andra funktionella chakran. 

 

Passar alla!

Broadway  

Detta roliga pass kommer spänna över alla sekler av musical hits som körts på Broadway. Du kommer att få känna dig som en riktig glamstar och dansa till många av de härliga låtarna från några av de stora musikalerna som Rent-Fame-Wicked-Chicago och West side story mm.

 

Ett enkelt, roligt och opretentiöst pass som passar alla!

Reggaeton Basic Moves

Sugen på att få till det där gunget och tyngden när du dansar? Då är detta klassen för dig. Vi går igenom alla bassteg i Reggaeton. En härlig intensiv klass där vi även lär in olika korta koreografier som kan användas på dansgolvet.

Inga förkunskaper behövs utan bara ren dansglädje!

Vårens terminskurser 2020

Anmälan sker via bokningskalendern och är bindande 

Magdans  Nybörjare  4 ggr intensivkurs

Detta är en klass för dig som vill bekanta dig med Orientalisk dans och lära dig från grunden. Vi lär in bastekniken i Egyptisk magdans med allt från höftcirklar, höftåttor och isolationsövningar med armar och bål. Vi lär oss även en kort rolig koreografi. 

 


 

  Måndag 17.30-18.30    Start:  8 Januari  Pris: 550 kr 

Magdans Fortsättare  4 ggr Koreografi

Detta är en klass för dig som har grunderna i Orientalisk dans och vill lära dig från mer.

Vi lär in grundtekniken i Egyptisk magdans med olika stilar som saidi, orientale och baladi, Förbered dig på en roligt och intensivt klass där hela kroppen får jobba. Du får lära känna muskler du inte visste fanns! Roliga kombinationer och en enkel koreografi.

 Söndagar 13.00-14.30         Start: 5 Januari  Pris: 650 kr  

Mejance Hot Cairo Style 

Kicka igång det nya året och terminen med en härlig Mejance från Egyptens stora scener. Med denna fartfyllda musik så kommer du lära en koreografi som passa till att uppträda på både restaurang och scen!  Entre med slöja 


Mellan - Avancerad nivå      

Tisdag 4 februari 19.00-21.00   Pris:1.200 kr       Lärare: Lena Helt 

Het street shabie med inslag av saidi 4 ggr

Alltså denna koreografi går inte av för hackor! Inspirerad och koreograferad i sol och värme levereras en riktig godbit som passar som öppnings nr på restaurang eller scen. Låten heter Elsohab Yala och är idag en av de mest populära låtarna som dagens dansöser i  Egypten dansar till en riktig HIT med andra ord.

Mellan - Avancerad nivå       

  Tisdag  3 mars kl. 19.00-21.00   Pris;1.200 kr

Lärare: Lena Helt

Företag/Möhippa/Event

Varför inte överraska kollegorna med ett hett danspass? Våra instruktörer är vana att åka ut på events! DC's lokaler står för förfogande om det skulle behövas. Eller söker du något udda och roligt till möhippan? Kontakta oss för ett budgetförslag!

Anmälan till kurs

För att anmäla dig till en kurs klickar du här nedan. Kom ihåg att anmälan är bindande.

  • c-facebook
Facebook

Copyright  ©  DanceConnection

  • c-youtube
YouTube