top of page

Företagspaket - Danspaus

Nu är det viktigare än någonsin att röra på sig!

Arbetar man hemma kan allt som behövs vara ett break för att få igång blodflödet och motivationen.

Med vårt företagspaket kan upp till 100 medarbetare dansa med samtidigt, oavsett om de är på kontoret, hemma eller ute på fält. Vi kallar det Danspaus - 30 min.

Yoga session

Stretch

15 min

Vi börjar med att sträcka på oss, andas och väcka kroppen från allt stillasittande. Våra duktiga instruktörer leder er igenom detta, med skön lugnande musik i bakgrunden.

Zumba-klassen

Dans

15 min

Vi avslutar med dans för nybörjare så att alla, oavsett dansvana kan hänga med till de härliga rytmerna. Varje vecka bjuds det på ett nytt tema! Vad sägs som Salsa, Afrobeat, Magdans, Zumba m.m.

Hur går det till?

Vi kommer fram till en fast veckodag och tid som passar just er.

Ert företag får sedan en egen länk till Zoom som ni skickar ut i organisationen, som leder direkt till en livestream från vår dansstudio i Stockholm där klassen hålls. Ca. 10 minuter innan klassen kan man klicka på länken och då vara med via sin mobil, surfplatta, dator eller tv. 

 

That's it!

Upp till 100 medarbetare kan vara med samtidigt och de kan vara med oavsett om de befinner sig på kontoret, hemma eller ute på fältet. Man får välja själv om man vill ha på sin webkamera eller inte. 

Yoga at Home

Katja B, Bonava

Vi började köra klasser online i och med att de flesta av våra medarbetare jobbar hemma.

Det har gått så bra! Kul att kunna "se" varandra och dansa tillsammans. Det är härligt för kroppen och ökar känslan av gemenskap!

Shadow on Concrete Wall
bottom of page