top of page

Stockholm Danceconnection

DanceConnection ligger centralt i Vasastan på Sveavägen 128. 

 

Centret är litet och familjärt med mysiga lokaler som håller hög standard. Danssalen har 6 meter i takhöjd och ger rikligt med luft och ljus, med speglar längst ena långsidan. Vi har två nyrenoverade omklädningsrum med duschkabiner och ett mysigt fikarum där du kan sitta innan klassen.


Studion har många närliggande kommunikationer; Tunnelbanans gröna linje till Rådmansgatan/Odenplan stannar i närheten samt pendeltåg.

 

 

Hyra Lokalerna:

 

I mån av tid hyr vi gärna ut våra lokaler för enskilda tillfällen eller reguljära tider. Pris: Runt 600 SEK/ timme för danssalen. Vi har wifi och webcam till förfogande om du tänker streama dina klasser.

 

Hör av dig till Lena på 0704 24 51 72 om du vill veta mer. 

Bakom kulisserna

Bakom Stockholm DanceConnection står mor och dotter duon Lena Helt & Amina El Mallah.

Lena Helt

Lena har dansat större delen av sitt liv. Hon är främst lärare i magdans och har jobbat med denna konstform i över 30 år, både i Sverige och internationellt.  Förutom det så kör Lena Jallabina, en klass som hon skapade med sin dotter Amina 2016. Hon kör även Golden Ladies varje tisdag.

Amina El Mallah

Amina har vuxit upp med dans och musik runt omkring sig sedan barnsben. 2011 blev hon Zumba-instruktör och har sedan dess hunnit med att undervisa både andra instruktörer och deltagare över hela världen. 2016 skapade hon och Lena Jallabina, en träningsklass inspirerad av Mellanösterns kultur och dans. 

bottom of page